Skip to main content

SSL Not working on WHM Anymore

Comments

37 comments

  • 360webfirm

    wait, ran advisor and it now says there is an update available ? Maybe this might fix it?

    0
  • 360webfirm

    but when ran, it says Nothing to do.  thats weird also

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    I don't have much else I can add on my side.  Hopefully that ticket will provide a quick resolution.

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    I do what I can!  In this situation we'll need to take a look since all the tests seem to check out fine.

    0
  • 360webfirm

    I fixed it.  The domain name I used for my hostname was removed from the server as I re added it as I am not using it, but for some odd reason when I re added it, the SSL worked on that domain and then I ran the update SSL script, rebooted and all is fine in c panel world.  

    0
  • 360webfirm

    The hostname domain needs to be added as per the sub domain for the hostname.

    sub.domain.ca  - Added domain.ca as a separte account and well that worked after I ran update SSL script. :)

    -1
  • Clinton Robbins

    This thread was helpful solving my recent issue with an EC2 instance.  I was running /usr/local/cpanel/bin/checkallsslcerts but was getting 400 error back from letsencrypt because it was trying to create a cert for a bunch of xxxx.xxxxxx.internal domains.

    Resetting hostname_history.json did the trick from the article mentioned. https://support.cpanel.net/hc/en-us/articles/5208055750039-Old-hostname-shows-up-in-new-hostname-certificates

    Thanks!

    1

Please sign in to leave a comment.