Skip to main content

Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel

Comments

8 comments

  • cPanelMichael
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel Hello :) It's possible the differences between the PHP and MySQL versions are the cause of this issue. Is there is a newer version of the PHP script you are using that you can update to? Or, is there a specific character set requirement that is listed in the script's documentation? Thank you.
    0
  • Rafael Vidal
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel Hey Michael, you are right, it seems that the problem is the character set... I have no idea on how to fix it. Some server side thing is making the declared character set (HTML) useless. EDIT: I just realized that there is no problem with the DB so far. (displaying DB contents I mean)
    0
  • cPanelMichael
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel You may want to consult with the script developer to see if there are any specific server settings that you need to modify. Thank you.
    0
  • Rafael Vidal
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel What you mean? What is that? I'm the owner of my CPanel.
    0
  • cPanelMichael
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel Do you have root access to the server? If not, you may want to consult with your web hosting provider for assistance. Or, you may want to consult with the developer of the PHP script that you are using. Thank you.
    0
  • Rafael Vidal
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel I have talked to my hosting provider as it seems a configuration on their side is avoiding my client website to work properly. Thank you mr. Michael, for your attention.
    0
  • Rafael Vidal
    re: Special characters not working - Migration Cari Net -> cPanel Michael, I'm reporting this issue [QUOTE]Software error: DBD::mysql::db do failed: UPDATE command denied to user 'support'@'208.74.125.35' for table 'users' at dologin.cgi line 90. For help, please send mail to the webmaster (bits@cpanel.net), giving this error message and the time and date of the error.
    I found this today when trying to access this page:
    0
  • cPanelMichael
    Could you check now and let us know if the issue persists? It may have been a temporary issue with our ticket system. Thank you.
    0

Please sign in to leave a comment.