Skip to main content
cPanel Technical Support has been heavily impacted by hurricane Beryl and our ability to respond to tickets has been hindered as a result. We appreciate your understanding and patience as we address these delays.

Failed to reset cache for WP?

Comments

9 comments

  • cPRex Jurassic Moderator

    Hey there!  Can you check the log mentioned in this support article to see if that gives you more information about the error?  https://support.cpanel.net/hc/en-us/articles/4417336512919-WP-Toolkit-error-Failed-to-reset-cache-for-the-instance-PHP-Memory-Limit

    0
  • Scott Galambos

    I can't see that link, it wants me to login for some reason.

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    That's odd - the same login for the Forum here should work for that page.

    The error log is located here - just adjust the date accordingly.

    /usr/local/cpanel/3rdparty/wp-toolkit/var/logs/main-{$date}.log
    0
  • Scott Galambos

    You can see the log file here:
    https://support.extremehosting.ca/stuff/files/
    the domain or path is /home/do180/public_html/burleighheights.ca
    that is now gone but it keeps caring about it.

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    Here's the full error for context of other readers:

    [2024-03-04 02:01:48.649] ERROR Failed to reset cache for the instance #4, reason: PleskExt\WpToolkit\Exception\InstanceCache\InstanceCacheException: [error]FailedToExecuteWpCliCommand: chdir /home/do180/public_html/burleighheights.ca: no such file or directory[/error]

    If a site is manually removed from the server it will still exist in the WP Toolkit system, so you'll likely need to manually remove it.  I would try doing this:

    Get the WP Toolkit instance ID

    /usr/local/bin/wp-toolkit --list

    Then use that ID number to remove the site from WP Toolkit.  This *does not* delete any data on the site:

    /usr/local/bin/wp-toolkit --remove -instance-id INSTANCE_ID

    Can you try that and see if that gets things working normally?

    0
  • Scott Galambos

    Thanks, that removed it.  but I would think that should happen when I remove the add-on domain.  anyway, I'm sure its fine now.

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    I would also expect that to happen as well.  Let me do some testing on my end and I'll let you know if I find any odd behavior with that removal. 

    0
  • cPRex Jurassic Moderator

    I wasn't able to reproduce this on my end, as deleting an addon domain through the cPanel >> Domains interface also removed the entry from WP Toolkit on my test server.  I'm thinking this was just a one-off experience, but let me know if you need anything else!

    0
  • Scott Galambos

    Thanks for looking. I'm sure its fine too.

    0

Please sign in to leave a comment.